Reptéri parkolás 0-24 h

Parkolás a Liszt Ferenc reptérnél, őrzött parkolóban

Üzleti útra indul? Nyaralni megy, vagy más okból száll repülőre? Bármelyik is, nyilván szeretné biztonságban tudni az autóját az utazás idejére. Mi ebben tudunk segíteni Önnek Ferihegy melletti reptéri parkolónkkal.

Parkolóból a terminálra, és vissza is díjmentesen

A ferihegyi parkolás velünk kényelmes és egyszerű: indulásakor pár perc alatt kivisszük a reptéri terminálhoz, érkezésekor pedig kimegyünk Önért és visszahozzuk az autójához. Ingyenesen.

Folyamatos, megbízható felügyelet

Parkolónk védelmet nyújt gépkocsijának, a kamerák mellett tapasztalt és megbízható személyzet gondoskodik éjjel-nappal róla, hogy illetéktelenek ne tehessenek kárt járművében és a benne hagyott értékeiben.

Kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk

Parkolónkban autómosással is örömmel állunk rendelkezésére: igény szerint külső-belső tisztítást is vállalunk, így szépen, tisztán, frissen kapja vissza járművét, amikor visszaérkezik az utazásból.

Csupán néhány könnyed kattintás :)

Parkolóhelyét előre lefoglalhatja (és érdemes is ezt tennie, hogy biztosan legyen helye) nálunk, méghozzá egyszerűen és gyorsan, online. Töltse ki a foglalási űrlapunkat és várja meg a visszaigazolást!

reptéri parkolás

Biztonságos reptéri parkolás Vecsésen

Gyakran már a megfelelő parkolóhely kiválasztása is problémás lehet a helyi adottságok miatt; nincs szabad terület, nagyon drága a parkolási díj, netán építkezés zajlik, stb. És akkor még nem is említettük, hogy a legtöbb sérülés és lopási kísérlet a közterületen leparkolt, felügyelet nélkül hagyott gépjárműveket éri. 

Nem mindegy tehát, hol áll az autója, és van-e valaki, aki szemmel tartja, amíg távol van.

Bízza ránk inkább, és utazásai teljes ideje alatt jó helyen lesz nálunk a járműve! Bekamerázott parolónkban éjjel-nappal vigyázunk rá, így nem kell aggódnia érte, és felhőtlenül élvezheti az utazást. Biztonságos, őrzött, non-stop üzemelő parkolónk egyszerűen és gyorsan megközelíthető az M5-ös autópálya, az M0-ás autóút, és a 4-es út felől is.

Ne habozzon, foglaljon nálunk parkolóhelyet MOST, kényelmesen, egyszerűen, online!

Jobb félni, mint megijedni, de még jobb egy őrzött parkolóban parkolni!

Törték már be a szélvédődet és vitték el értékeidet a kocsidból? Szerelték már le a vadonatúj abroncsaidat? Netán magát az autódat lopták el?

Ha igen, akkor azon károsultak közé tartozol, akik pontosan tudják, mert saját maguk tapasztalták meg, hogy sajnos a különböző védelmi eszközök (riasztó, kormányzár, stb.) alkalmazása sem jelent 100%-os védelmet egy magára hagyott jármű esetében.

Amennyiben több napig leszel távol a gépkocsidtól, mindenképp érdemes megfontolnod az őrzött reptéri parkolóban történő parkolást.

reptéri parkolás őrzött parkolóban

Sokat utazik, gyakran venné igénybe reptéri parkolónkat?

Akkor van egy ajánlatunk Számára!

Azoknak az ügyfeleinknek, akik üzleti vagy egyéb okból sűrűn utaznak a Liszt Ferenc reptérről (akár csak az év egy bizonyos időszakában), cégünk egyedi, személyre szabott szerződéskötési lehetőséget biztosít.

Kedvezményes ajánlatunk az egész éves időtartamra vonatkozik, és a Twins reptéri parkolóban történő parkolást szuper alacsony áron veheti vele igénybe. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Twins Reptéri Parkoló Ferihegy

Biztonságos parkolás Ferihegyen ingyenes transzferrel: Twins Parkoló a budapesti Liszt Ferenc reptérnél kedvező árakkal.

Navigáció

Parkolónk elérhetőségei

2220 Vecsés, Almáskert út 15.

© 2023 Twins Reptéri Parkoló - Minden jog fenntartva.

2220 Vecsés, Almáskert út 15.
A Twins Parkoló weblapján sütiket alkalmazunk a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.